Gordijnen bij Early Dew van Flexa

Een populaire kleur die je misschien wel kent is de Early Dew van Flexa. Deze kleur gaat al even mee en zie je dan ook vaak terug op bijvoorbeeld Pinterest of Instagram. Zeker niet gek, want het is een prachtige, verfrissende kleur. Welke gordijnen passen goed bij deze kleur? Wij vertellen het je! 

Over de kleur Early Dew van Flexa

De kleur Early Dew is een groengrijze tint. Deze kleur is juist zo populair, omdat het een fijne manier is van kleur aan je interieur toevoegen. Het geeft een verfrissend en vrolijk gevoel, zonder heel aanwezig te zijn qua kleur. De kleur combineert ook makkelijk met andere (neutrale) tinten en kleuren in je interieur. Je hoeft je dus niet snel zorgen te maken dat iets vloekt bij je gekleurde Early Dew wand. 

En combineren maar... 

Wit en hout

De kleur Early Dew van Flexa combineert prachtig met wit en hout. Wit laat de kleur Early Dew nóg sprankelender uitkomen in je interieur. En door hout toe te voegen, wordt het geheel warmer en wat spannender. 

Neutrale tinten

Het klinkt misschien een beetje saai, maar neutrale tinten doen het toch echt het best bij de Early Dew. En dat is helemaal niet saai! Het kan elkaar juist mooi complementeren zodat het één geheel wordt. Denk bijvoorbeeld aan naturel tinten of zachtgrijze tinten. Ga voor een wat donkerdere tint als je wat meer contrast wilt creëren, dat kan natuurlijk ook.

Gordijnen bij Early Dew

De bovenstaande combinaties werken natuurlijk ook goed voor gordijnen. Hieronder zie je wat gordijnen waarvan wij denken dat die mooi passen bij de kleur Early Dew van Flexa. 

Inbetween Linnenlook Wit
Inbetween Linnen Naturel
Inbetween Joy Grijsbeige Texture Naturel