Gordijnen bij een industrieel interieur

Kom je er niet helemaal uit met het kiezen van gordijnen? We're here to help.

Ik wil gratis online advies

Het allerleukste aan interieur en alles wat daarbij hoort is dat je je eigen stijl heel goed kan door laten schemeren. Je persoonlijke smaak, eventueel gecombineerd met die van je partner, en je kan ook spelen met verschillende stijlen door elkaar. Het is maar net wat je wilt, en dat is juist dus zo leuk (vinden wij)!

In deze blogpost willen we je inspireren als je voornamelijk houdt van een industrieel interieur of industriële elementen in je interieur. Dus, als je even niet weet welke gordijnen perfect zouden zijn voor jou, lees dan zeker even verder.

De industriële interieurstijl

In een industrieel interieur wordt veel gebruik gemaakt van donkere kleuren en ruwe, eventueel natuurlijke materialen. Denk aan hout, beton maar ook metaal. Het is een stoere interieurstijl en ook wel wat gedurfd. 

Wat zijn nou de perfecte gordijnen voor een industriële woonstijl?

Grove stoffen

Als jij van een industriële woonstijl houdt dan houd jij wel van stoer. Ga dan ook voor een stoer gordijn. Wat maakt een gordijn nou stoer? Bijvoorbeeld de grove weefstructuur dat ontstaan is door de manier van weven. Of het gebruik van natuurlijke materialen wat een gordijn een wat ruwer gevoel geeft. 

Donkere kleuren

Bij een industrieel interieur passen voornamelijk donkere kleuren. Denk aan donkerblauw, donkergrijs of zelfs zwart. Dit complementeert de ruimte vaak prachtig en met donkere gordijnen maak je ook nog een statement. Perfect toch? 

Gordijn met ringen

We zeiden het al, in een industrieel interieur zie je ook vaak metaal terug. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooi gordijn met ringen! Je kan bij ons kiezen voor ringen in een RVS kleur of zwarte kleur. Zo laat je dit industriele ook nog terug komen in je type gordijn. Win-win situatie!

Geïnspireerd? Neem eens een kijkje bij deze stoffen!

Texture Donkergrijs Inbetween Linnen Petrol
Inbetween Elegant Antraciet Structure Donkergroen

En, ga dus voor een gordijn met ringen om de look helemaal af te maken! Veel plezier met uitzoeken. Wij sturen graag gratis stofstalen naar je op. 

Bekijk al onze gordijnen