In the spotlight: Basic Linnenlook

Update maart 2020: Inmiddels is deze prachtige stof uit ons assortiment. Wil je dit gordijn toch heel graag bestellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Eens in de zoveel tijd willen we een bepaald gordijn uit onze collectie even in de spotlight zetten. Dan kunnen we jou alles vertellen over dit gordijn wat er te weten valt. Deze keer is the moment of fame voor onze Basic Linnenlook

De stof

De Basic Linnenlook is een transparant gordijn. De stof is van 100% polyester maar heeft door de weefstructuur een prachtige linnenlook. Officieel valt het gordijn onder vitrages, maar de Basic Linnenlook past ook tussen de inbetweens. Het is alleen een iets transparantere inbetween dan andere inbetweens (tip: bestel een stofstaal dan weet je het zeker!). De Basic Linnenlook is kamerhoog (300 cm!) en heeft standaard een loodkoord onder aan het gordijn hangen. Zo kunnen wij jouw gordijn dus maken zonder verticale naden. 

De kleuren

De Basic Linnenlook vind je in 6 prachtige, neutrale kleuren: off-white, beige, grijs, grijsblauw, bruin en antraciet. De kleuren zijn zacht en voegen veel sfeer toe aan je interieur. 

De uitstraling

De naam zegt het al, de Basic Linnenlook heeft een prachtige linnenlook. Het is een transparante stof, dus het licht filtert mooi door je gordijn naar binnen. Al met al een prachtige sfeermaker in je interieur!

Basic Linnenlook Antraciet met een dubbele plooi

De prijs

De Basic Linnenlook heeft een heel leuk prijsje, namelijk maar €19,95 per meter.

Basic Linnenlook als jouw gordijn

Ga voor de Basic Linnenlook als je gordijnen aan je interieur wilt toevoegen met als reden om sfeer toe te voegen. De Basic Linnenlook is heel sfeervol, dat bewijzen onderstaande foto's ook. 

Basic Linnenlook Grijs - Rachel Kromdijk

Hier zie je onze Basic Linnenlook Grijs in het huis van Rachèl (klik hier voor haar blog!)

Basic Linnenlook Off White

Hier zie je (samen met Linen and Weave Grijs) onze Basic Linnenlook Off White bij @villaauwina! Sfeervol plaatje toch?

Bekijk onze huidige collectie gordijnen