In the spotlight: Beautiful Basic

Op de foto: Beautiful Basic Champagne

Update maart 2020: Inmiddels is deze prachtige stof uit ons assortiment. Wil je dit gordijn toch heel graag bestellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bekijk onze huidige collectie hier

Eens in de zoveel tijd willen wij een van onze stoffen in het zonnetje zetten. Gewoon, omdat wij de stof zo waarderen en je er zulke mooie gordijnen mee kan maken. Vandaag is dat onze enige, echte Beautiful Basic!  

De stof

Onze Beautiful Basic is een vitrage stof. Dit is dus een transparante stof. Beautiful Basic is gemaakt van 100% polyester, dus zeer gemakkelijk in onderhoud. De stof is, zoals al onze stoffen, kamerhoog. Als je dus een Beautiful Basic gordijn hebt, zal je nooit verticale naden in het midden van je gordijn zien. Er hoeven namelijk geen banen aan elkaar gestikt te worden. De stof is afgewerkt met een verzwaringskoord, zodat je gordijn altijd mooi en soepel naar beneden valt.

De kleuren

Beautiful Basic is beschikbaar in 10 kleuren, zowel natuurlijke tinten als wat kleurrijker. De kleuren zijn: wit, off-white, champagne, lichtbeige, donkerbeige, bruin, grijsblauw, aqua, roze en antraciet. Er zit dus zeker een kleur bij die past bij jouw interieur.

De uitstraling

We hebben je natuurlijk al wat verteld over de eigenschappen van de stof, maar de uitstraling is net zo belangrijk uiteraard. De stof Beautiful Basic is open geweven, en heeft daardoor een linnenlook. Dit geeft dus een natuurlijke uitstraling aan je gordijn.

Beautiful Basic Grijsblauw Vitrage dubbele plooi linnenlook

 

De prijs

De Beautiful Basic heeft ook nog eens een leuk prijsje. De stof kost namelijk maar €19,95 per meter. 

Beautiful Basic als jouw gordijn

Dus, een prachtige linnenlook vitrage voor een superleuk prijsje in prachtige kleuren. Dat is onze Beautiful Basic. Vooral ook door dat leuke prijsje is het misschien een interessant idee om de Beautiful Basic te combineren met andere gordijnen. Bijvoorbeeld, Beautiful Basic als het transparante vouwgordijn als basis in combinatie met een overgordijn om ’s avonds volledige privacy te hebben. Geen gek idee toch?