In the spotlight: Inbetween Linnen

Een populaire Inbetween gordijn in onze shop is de Inbetween Linnen. We laten je graag kennis maken met deze prachtige inbetween stof! 

De stof

Laten we beginnen met de stof. De Inbetween Linnen heet namelijk niets voor niks de Inbetween Linnen. De stof bestaat namelijk voor 69% uit polyester en de overige 31% uit linnen. Linnen is een natuurlijk product wat zorgt voor een hele fijne linnenlook aan je stof en dus aan het gordijn. Door het linnen voelt het gordijn ook zacht aan. Het is een inbetween, dus het licht wordt mooi naar binnen gefilterd. Toch behoud je wel je privacy.

De kleuren

De Inbetween Linnen is er in 12 verschillende kleuren! Dit zijn trendy kleuren maar ook juist mooie, neutrale tinten. De Inbetween Linnen is beschikbaar in de volgende kleuren: wit, grijs, off white, taupe, grijsgroen, grijsblauw, donkergrijs, zwart, beige, naturel, petrol, oudroze. Er zit dus sowieso een kleur bij die past in jouw interieur. 

De uitstraling 

Door het linnen wat verwerkt zit in de Inbetween Linnen heeft deze inbetween van nature al een natuurlijke uitstraling. Het geeft een zacht gevoel als je deze inbetweens voor jouw raam hebt hangen. Dit gevoel wordt ook verstrekt door het licht wat zacht door de Inbetween Linnen naar binnen wordt gefilterd. 

Inbetween Linnen Donkergrijs

De prijs

Wat is nou de prijs van deze inbetween? De Inbetween Linnen op maat verkopen wij voor €19,95 per meter. Dit betekent dat je al een op maat gemaakt gordijn hebt vanaf €35,95. Wist je dat je gemakkelijk de prijs kan vinden van jouw Inbetween Linnen op maat? Ga naar het product en voer de maten in. 

De Inbetween Linnen als jouw gordijn

Kortom, de Inbetween Linnen als jouw gordijn is een echte aanrader. Wij hebben sowieso wel een kleur die past in jouw interieur. Of je nou een romantische, scandinavische of industriële woonstijl hebt, de Inbetween Linnen past hierbij. 

Bekijk alle gordijnen

Heb je behoefte aan gratis online gordijnen advies? We're here to help. Maak een afspraak om te bellen of stel je vragen via de e-mail.

Ik wil gratis online advies