In the spotlight: Looks Like Velvet

Update maart 2020: Inmiddels is deze prachtige stof uit ons assortiment. Wil je dit gordijn toch heel graag bestellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bekijk onze huidige collectie hier

Eens in de zoveel tijd willen wij een van onze stoffen in het zonnetje zetten. Gewoon, omdat wij de stof zo waarderen en je er zulke mooie gordijnen mee kan maken. Vandaag is dit de Looks Like Velvet!  

De stof

Het gordijn Looks Like Velvet is "gewoon" 100% polyester. Dit zou je alleen niet denken, als je de stof ziet en voelt. Je denkt dan namelijk eerder dat het een velours stof of, vandaar de naam "Looks Like Velvet". Een velours gordijn kan alleen lastig zijn, vooral qua verkleuring maar ook qua schade. Daarom hebben wij gekozen voor een look-a-like met deze polyester stof. En zacht dat je gordijn is! 

De kleuren

Het gordijn Looks Like Velvet is beschikbaar in 10 verschillende kleuren. Daar zit dus zeker jouw ideale kleur bij. De kleuren zijn zowel neutrale tinten, zoals off white, beige of grijs als bontere kleuren. Zoals roze, geel of blauw. Of je nou een statement wilt maken met je gordijn in je interieur of het mooi wilt laten matchen met de rest, het kan dus allemaal met het gordijn Looks Like Velvet. 

De uitstraling

Het gordijn Looks Like Velvet heeft, je raadt het al, de uitstraling van een velours gordijn. In plaats van een glanzend oppervlakte heeft het gordijn Looks Like Velvet alleen een matte look. De stof voelt zacht en dit geeft een warme sfeer aan je interieur. Het gordijn Looks Like Velvet valt soepel naar beneden en je gordijn oogt heel vol. 

De prijs

Een Looks Like Velvet gordijn heb jij al voor €29,95 per meter. Dat is zeker een fijne bijkomstigheid, als je twijfelt tussen een 100% velours gordijn of een look-a-like.

Looks Like Velvet als jouw gordijn

Met het gordijn Looks Like Velvet geef jij een warme sfeer aan je interieur. Je gordijn is lekker zacht en toch nét even iets bijzonderder dan een ander gordijn. Kies je voor een bonte kleur, dan maak jij echt een statement in je interieur. Je kan een Looks Like Velvet gordijn op maat laten maken met enkele plooi, dubbele plooi, wave of ringen maar ook als vouwgordijn is de Looks Like Velvet geschikt.

Wil jij een warme sfeer creëren in je slaapkamer? Dan kan je je Looks Like Velvet gordijn laten voeren met een verduisterende voering. Ideaal! 

Bestel gratis stofstalen om thuis even de Looks Like Velvet te kunnen bekijken! 💚