In the spotlight: Inbetween Woven

Update maart 2020: Inmiddels is deze prachtige stof uit ons assortiment. Wil je dit gordijn toch heel graag bestellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Eens in de zoveel tijd willen wij een van onze stoffen in het zonnetje zetten. Gewoon, omdat wij zelf zo fan zijn van de stof en we de stof graag aan je laten zien. Vandaag vertellen we je alles over onze Inbetween Woven. Wij zijn fan! 

De stof

De Inbetween Woven is, zoals je het al raadt, een inbetween. Dit is een transparante stof, maar meer richting een overgordijn dan een vitrage. De Inbetween Woven valt onder de categorie 'zware inbetween', dus is minder transparant dan de meeste inbetweens. Wil je goed zien hoe transparant de Inbetween Woven is, bestel dan een gratis stofstaal. 

De stof bestaat voor 15% uit linnen, wat een natuurlijke look aan de stof geeft.

De kleuren

De Inbetween Woven vind je in 6 kleuren: wit, lichtbeige, donkerbeige, grijs, lichtgroen en grijsgroen. Prachtige, neutrale kleuren die in elk interieur passen. 

Inbetween Woven

Van boven naar onder: Inbetween Woven lichtbeige, lichtgroen, wit, grijs, grijsgroen, donkerbeige.

De uitstraling

We zeiden het eerder al, maar in de stof Inbetween Woven zit 15% linnen verwerkt. Dit zorgt automatisch al voor een natuurlijke uitstraling aan jouw gordijn. De stof is verder een soepele stof, waardoor je gordijn altijd mooi naar beneden valt in elk type gordijn. De stof voelt verder zacht aan, erg prettig! Het gordijn Inbetween Woven zal verder vooral rust uitstralen in jouw interieur. 

De prijs

De Inbetween Woven kost €29,95 per meter. Een fijn prijsje als je op zoek bent naar een dikkere inbetween. 

Inbetween Woven als jouw gordijn

Met de Inbetween Woven als jouw gordijn heb jij een prachtige, zware inbetween voor jouw raam hangen. Dit kan als gordijn met enkele of dubbele plooi, als gordijn met ringen, een wave-gordijn of een vouwgordijn. Het is een veelzijdige stof, zoals je leest. De neutrale kleuren samen met de natuurlijke uitstraling voor het linnen, zorgen voor een gordijn die super goed past in de scandinavische interieurstijl. 

Bekijk onze huidige collectie