INSPIRATIE: Wave gordijnen

Wave gordijnen zijn helemaal hot de afgelopen tijd. Ook wij zien steeds meer dat onze klanten voor wave-gordijnen gaan. En ja, wij snappen dat wel! 

We schreven eerder al blogartikelen over het wave gordijn. Deze artikelen gingen meer over wat een wave gordijn nou precies is. Wil je daar meer over lezen? Lees dan deze artikelen: 

Het wave gordijn: de meest gestelde vragen

Vertel me meer: wave gordijn

In deze blog willen we je eigenlijk meer inspireren met wave gordijnen. Zodat jij een goede indruk kan krijgen van hoe wave gordijnen er uit zouden kúnnen zien bij jou thuis. 

Inspiratie: wave gordijnen

Dit is ons gordijn Inbetween Comfort Wit in een mooie wave-plooi. Juist omdat een inbetween soepel valt en mee beweegt, is een inbetween + waveplooi een top combinatie!

(Klantfoto) Hier zie je de Inbetween Linen Grijs in een mooie wave plooi hangen. Deze klant heeft er voor gekozen om boven het gordijn spotjes te hangen. Zo zijn de wave gordijnen in de avond mooi verlicht.

 

(Klantfoto) Deze klant heeft gekozen voor de Beautiful Basic Antraciet in een mooie wave plooi over de hele breedte van haar woonkamer. Wij vinden het prachtig! 

Nog meer inspiratie nodig? 

Volg ons op Pinterest en kijk dan vooral even naar ons bord over wave gordijnen!

Bestel je wave gordijn online op maat

Wist je dat we ook persoonlijk gordijnen advies geven? Maak een afspraak om te bellen of stel je vragen via de e-mail.

Ik wil gratis online advies