Kleur van het jaar 2019 "Spiced Honey" en jouw gordijnen

Kan je wel wat hulp gebruiken met het kiezen van gordijnen? We're here to help.

Ik wil gratis online advies

Elk jaar wordt er een kleur van het jaar gekozen. En dit jaar, 2019, is dat de kleur Spiced Honey. Het is een warme en veelzijdige kleur, wat het optimisme van nu zou moeten uitstralen. Het is veelzijdig omdat je, afhankelijk van het kleurenpalet dat je kiest, verschillende stijlen kan creëeren met deze kleur. 

Heb jij gekozen voor Spiced Honey in huis? Dan heb jij zeker een goede keuze gemaakt. Nu ben je bezig met je kleurenpalet en welke gordijnen daar dan bij passen. Wij helpen je graag op weg. 

Gordijnen bij Spiced Honey

Zoals gezegd is de kleur Spiced Honey dus heel veelzijdig. Je kan gaan voor een rustgevende sfeer, of juist heel levendig. Dus afhankelijk van de sfeer die jij wilt neerzetten, geven wij een paar opties. 

Rust in je slaapkamer

Ga jij voor Spiced Honey in je slaapkamer? Dan kan Spiced Honey bijdragen aan een rustig gevoel en dus een fijne nachtrust. Een lichtgrijs gordijn kan daar zeker fijn bij helpen. Ga voor een dim-out of verduisterende voering zodat je gordijn ook helpt aan een goede nachtrust. 

Woven Dim Grijs

Rijkelijk gevoel in je woonkamer

Voel je prinsheerlijk in je eigen woonkamer met Spiced Honey. Maak een statement, samen met je mooie gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan een velours look gordijn dat de Spiced Honey kleur helemaal complementeert. 

Velours Wit

Ga voor eenvoud

Kies voor eenvoud wat je kan aanvullen met mooie, koperen accessoires. Je gordijnen hebben neutrale tinten die de kleur Spiced Honey complementeren. Een mooie vitrage zorgt ervoor dat je huis nog meer op licht door het zonlicht wat naar binnen gefilterd wordt. 

 

Inbetween Linnen Naturel

Veel plezier met het uitzoeken van jouw gordijnen! 

Geïnspireerd? Bekijk onze hele collectie