Kleur van het jaar 2021: Braveground en jouw gordijnen

Kom je er niet helemaal uit met de keuze voor gordijnen? We're here to help. Maak jouw afspraak voor persoonlijk gordijnen advies.

Ik wil gratis online advies

Het is weer zover, Flexa heeft de nieuwe kleur van het jaar aangekondigd. De kleur van het jaar 2021 is geworden: Braveground! Een warme, aardse kleur die als een stevige basis dient in je interieur. In deze blog vertelen we je wat meer over de kleur, maar vooral welke gordijnen volgens ons een goede match zijn. 

De kleur: Braveground

Een mooie omschrijving voor de kleur Bravegroud is dat het een warme, neutrale kleur is met een natuurlijke uitstraling. Net zoals alle andere kleuren van de afgelopen jaren is het een kleur die veelzijdig is. Braveground combineert goed met andere kleuren, waardoor je in elke ruimte een andere sfeer kan neerzetten. 

Braveground zorgt voor, zoals de expert van Flexa zeggen, een stabiele basis in je interieur. Deze basis geeft ruimte voor ontspanning maar ook creativiteit. 

Gordijnen bij de kleur Braveground

Omdat Braveground een natuurlijke, neutrale basis geeft aan je interieur, kan je met verschillende kleurpaletten werken. In elk palet passen weer andere gordijnen. Laten we dus kijken naar de vier verschillende paletten. 

Kleurpalet 1: Expressive kleuren

In dit kleurenpalet zie je veel warme kleuren met rood, roze of lavendel. Het toevoegen van deze tinten aan de kleur Braveground zorgt voor levendigheid en nog meer warmte. Denk bijvoorbeeld aan deze gordijnen.

Inbetween Linnen Oudroze Gordijn Texture Roze

Kleurpalet 2: Trust kleuren

In dit palet zie je dat de aardse tint van Braveground aangevuld wordt met meer aardse tonen. Denk hierbij aan ton-sur-ton. Met dit kleurenpalet geef je een rustige sfeer aan je ruimte waar je helemaal tot rust kan komen en weer met beide benen op de grond komt te staan.

Gordijn Cotton Zand Inbetween Linnen Taupe


Kleurpalet 3: Timeless kleuren

Okergeel in je interieur is al jaren populair. Zo ook in dit kleurenpalet. Okergeel zorgt voor wat contrast en nog meer warmte naast de kleur Braveground. Gegarandeerd een warme sfeer in je interieur. Ook bij dit kleurenpalet weten wij nog een paar prachtige gordijnen.

Gordijn Structure Okergeel Inbetween Joy Beige

Kleurpalet 4: Earth kleuren

Bij dit palet zijn andere "aardse" kleuren gecombineerd met de kleur Braveground. Denk aan de verschillende kleuren blauw (lucht), maar ook wat vergrijsde groentinten. Wij zijn fan van dit palet! Het zorgt voor een rustig geheel en combineert bijvoorbeeld mooi met planten in je interieur. Er zijn veel meer opties in ons assortiment, maar de twee gordijnen die er voor ons uitspringen zijn de onderstaande gordijnen.

Inbetween Linnen Grijsgroen Gordijn Texture Lichtblauw

 Welke van de kleurenpaletten spreekt jou het meest aan?