Dit is waarom je moet kiezen voor een inbetween gordijn

Heb je behoefte aan gratis online gordijnen advies? We're here to help. Maak een afspraak om te bellen of stuur foto's van jouw ruimte via de e-mail!

Ik wil gratis online advies

Je hebt er vast wel over gehoord, inbetweens of inbetween gordijnen. Je vraagt je misschien af waarom je nou voor een inbetween zou moeten kiezen bij jou thuis. Je leest het in deze blog. 

Wat is een inbetween gordijn?

Het is allereerst handig om te beginnen met de vraag: "wat is een inbetween gordijn?". Een inbetween gordijn is een gordijn dat qua transparantie tussen een vitrage en een overgordijn zit. Een inbetween gordijn is dus zeker wel transparant, maar minder transparant dan een vitrage. 

Onze Inbetween Linnen Donkergrijs

Kies een inbetween gordijn voor privacy

Je kiest een inbetween gordijn als je graag privacy wilt, maar niet helemaal afgesloten wilt zijn van de buitenwereld. Jij kan dus wel redelijk goed naar buiten kijken, maar voor voorbijgangers is het een stuk moeilijker om te zien wat er binnen gebeurd. 

Kies een inbetween gordijn voor mooi lichtinval

Met een inbetween gordijn heb je ook mooi lichtinval. Het gordijn is, zoals eerder gezegd, transparant. Een inbetween gordijn zal dus mooi het lichtinval filteren. Kan je toch lekker genieten van het zonnetje, terwijl je geen glurende voorbijgangers hebt die naar binnen kijken. 

inbetween gordijn op maat sfeervol privacy

Een inbetween gordijn met dubbele plooi

Kies een inbetween gordijn voor (extra) sfeer

Een gordijn is heel sfeervol. Vooral een gordijn zoals een inbetween, dat ook nog het lichtinval filtert. Heb je bijvoorbeeld al jaloezieën hangen, maar mis je de sfeer van een gordijn? Dan kan je perfect kiezen voor een inbetween in combinatie met je jaloezie. Het toevoegen van een inbetween gordijn geeft net wat meer dimensie aan je raam en zorgt gelijk voor een sfeervol geheel. 

Kies een inbetween gordijn voor het toevoegen van kleur

Houd je wel van een beetje kleur, maar vind je het toch iets te spannend om dat te kiezen voor je gordijn? Dan is een inbetween gordijn perfect voor jou. Omdat het een transparante stof is, wordt de kleur altijd lichter door de zon en het lichtinval. Elke kleur wordt dus minder fel. De perfecte manier om subtiel kleur toe te voegen aan je interieur. 

Overtuigd van een inbetween gordijn? 

Shop onze Inbetweens