Wat kies je, een inbetween of vitrage?

Heb je hulp nodig met je keuze? We're here to help! Maak een afspraak om te bellen of stuur foto's van je ruimte met het formulier via de e-mail.

Ik wil gratis online advies

Je ziet ze steeds vaker: de inbetween gordijnen. Misschien dat daarom ook bij jou de twijfel begint toe te slaan. Moet ik nu voor een inbetween kiezen of voor een vitrage, als ik een transparant gordijn zoek? 

Lees dit artikel, speciaal geschreven om juist die twijfel weg te namen. Na het lezen van dit artikel weet je het zeker. Ik ga voor een inbetween/vitrage!

De verschillen tussen een inbetween en vitrage

De twee grootste verschillen tussen een inbetween en vitrage is de transparantie en -over het algemeen- de prijs. Vergeleken met een inbetween is een vitrage stof (algemeen gesproken) transparanter & goedkoper. Op zich makkelijk te verklaren: de stof is dunner en daardoor ook vaak goedkoper. 

Wat vind je het belangrijkst?

Uiteindelijk gaat het om waar jij meer waarde aan hecht. En dan natuurlijk bij waar het gordijn komt te hangen. Dat kan natuurlijk ook per ruimte en/of raam weer verschillen. Neem anders eens een kijkje naar de onderstaande voorbeelden. 

Als je op zoek bent naar een transparant gordijn om sfeer toe te voegen in huis & de prijs vind je belangrijk (beter voor de portomonnee) > dan is de vitrage een goede keuze voor jou. 

Is privacy belangrijk in deze ruimte/bij dit raam, maar ben je wel op zoek naar een transparant gordijn? Dan is een inbetween de perfecte keuze voor jou en is dit de investering waard. 

Mocht je geen keuze kunnen maken, dan kan je kijken in welke twee bovenstaande punten jij je het beste kan vinden. Dan weet jij je antwoord!

Shop onze vitrages

Shop onze inbetweens