Witte gordijnen bij een witte vloer, do or don't? (+Inspiratie!)

Heb je behoefte aan gratis online gordijnen advies? We're here to help. Maak een afspraak om te bellen of stel je vragen via de e-mail.

Ik wil gratis online advies

De kleur wit komt in veel interieurs veel voor. Het geeft namelijk een rustige maar ook frisse look. Houd jij ook zo van de kleur wit in je interieur? En zit je erover na te denken om de kleur wit terug te laten komen in je vloer én je gordijnen? Dan ben je nu hier op de juiste plek!

Wij zeggen: DO!

Mocht je je afvragen of wij aan de do or aan de don’t kant staan… Wij staan zeker aan de “do” kant. Als je het goed aanpakt kan je heel goed een witte vloer en witte gordijnen combineren. Dus, wil jij met jouw interieur rust, sereniteit en frisheid uitstralen? Dan is deze combinatie zeker het overwegen waard voor jou.

Creëer een rustig, wit canvas

Door te kiezen voor een witte basis, dus je vloer en gordijnen, kan je andere meubels of eyecatchers in je interieur er nóg meer uit laten springen. Je eyecatchers krijgen op die manier de aandacht die ze verdienen.

Speel met kleur op andere manieren

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een compleet wit interieur te hebben, als dat jouw smaak is. Wil je toch kleur of houttinten toevoegen, dan kan dat ook op andere manieren dan met je vloer of gordijnen. Je kan kleur in meubels, wandverf, wanddecoratie, accessoires en dergelijke terug laten komen. Of je neemt witte gordijnen als basis (bijvoorbeeld inbetween vouwgordijnen) om daarvoor overgordijnen in kleur te nemen. De kleuren springen er dan heel mooi uit en maken het geheel helemaal af. Zo kan je ook makkelijk van kleuren wisselen in andere seizoenen. Ideaal!

Inspiratie

Wij delen graag wat inspiratie plaatjes met je hieronder:

Gordijnen witte vloer witte vitrage

De vloer en gordijnen zijn tegen wit aan, maar de muren zijn grijs en juist het groen van de plant springt eruit!

witte vloer witte vitrage

Helemaal niet vervelend om naar te kijken toch? Deze witte vloer met witte vitrage? Straalt juist heel veel rust uit! 

Nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Pinterest of Instagram! Zie je daar!

Bekijk onze collectie gordijnen op maat