Interieurstylisten

Heb je wat meer hulp nodig bij de inrichting van je woning? Heb je specifieke vragen over bijvoorbeeld de indeling, de keuzes in meubels, of de kleur op de wand? Dan raden wij je aan om één van deze top interieurstylisten te vragen om hulp! In sommige gevallen kan het advies ook geheel online, handig! 

Lees rustig de informatie door! De volgorde is gebaseerd op alfabetische volgorde. 

BOHJERTE – Regio Gelderland/Noord Brabant

Waarom kiezen zo belangrijk is. Mijn passie is het creëren van rust en eenheid. Authenticiteit, durf en grootse gebaren passen bij mijn stijl. Ontwerpen met een duidelijke visie, aandacht voor jou als persoon, als gezin én aandacht voor de omgeving, door bewust te kiezen. 

Ga naar de website van BOHJERTE

BY.IMME – Regio Amsterdam & Online

Met BY.IMME ligt de focus op interieurontwerpen. Met haar enthousiasme en oog voor detail weet ze iedere ruimte nieuw leven te geven. Centraal staat het creëren van tijdloze woonruimtes. Haar stijl is elegant, puur en vol natuurlijke materialen. Haar ontwerpen vernieuwend en tijdloos, maar vormen altijd een eenheid. 

Ga naar de website van BY.IMME

Desert Rose Interior Design - Regio Noord Holland & Online

Desert Rose Interior Design creëert tijdloze interieurs waar rustgevende kleurtinten en natuurlijke materialen centraal staan. Een doordachte mix van landelijk en modern met subtiele mediterrane vintage accenten. Een mooi interieur is uiteindelijk een samensmelting van functionaliteit en jouw authentiek verhaal verweven in een unieke persoonlijke stijl. 

Ga naar de website van Desert Rose Interior Design

Ontwerpstudio DH - Regio Utrecht/Amsterdam/Amersfoort & Online

Het kiezen van de juiste kleuren en materialen kunnen zorgen voor een perfecte balans en samenhang in jouw woning. Ontwerpstudio DH helpt hiermee, en zorgt dat je huis jouw thuis wordt. 

Ga naar de website van Ontwerpstudio DH

LM Interieurontwerp - Regio Groningen & Online

Pas jouw interieur aan op jouw leefstijl en voel je MEER THUIS IN JE EIGEN HUIS. Een gelukkiger en gezonder mens met een interieur dat daar geheel op aansluit!

Ga naar de website van LM Interieurontwerp

MetDanique - Heel Nederland & Online

Vind jij het lastig om jouw woonwensen te vertalen naar jouw interieur? Lukt het je niet om balans en rust te creëren tussen al jouw ideeën? Wil je dat jouw huis je leven nog een stukje mooier maakt?! Een fijn sfeervol thuis creëer je MetDanique!

Ga naar de website van MetDanique

Stories and Styles by Lotte - Regio Utrecht & Online

Interieurstylist met een liefde voor natuurlijke materialen, Scandinavisch design uit de jaren 50-70 en een sfeervol en warm kleurenpalet. Geeft (online) interieur-, styling- en kleuradvies.

Ga naar de website van Stories and Styles

Studio Hoi - Regio Noord-Nederland

Dé studio voor interieurinrichting en - styling voor de zakelijke en particuliere markt. Het inrichten van kantoren, maar ook openbare ruimtes, B&B's, lunchruimtes en schoonheidssalons is ons niet vreemd. Wij maken van elke ruimte een unieke plek om lekker te werken of bijvoorbeeld te ontspannen. Voor elk gewenst doel maken wij een passend plan. Onze ontwerpen zijn herkenbaar en hebben allemaal een tikkeltje energie en lef meegekregen!

Ga naar de website van Studio Hoi 

Studio TET - Regio Noord-Nederland & Online

Bij ons kun je terecht voor interieurstyling en verkoopstyling. Wij zorgen dat je nog blijer wordt in je woning, door een passende interieurstijl voor jou te maken. Een unieke plek waar jij je thuis voelt, dat wil jij toch ook?

Ga naar de website van Studio TET

STYLING HEROES - Regio Amsterdam & Online

Het is Suus van STYLING HEROES haar lust en haar leven; het creëren van creatieve, vernieuwende en inspirerende interieurs. Bedrijven en particulieren helpen met een passend interieur is iets waar ze iedere dag weer gelukkig van wordt. Het vinden van jouw persoonlijke stijl, of het nu voor je woning of bedrijf is, vindt Suus essentieel. Op deze manier creëer je een authentieke en persoonlijke sfeer die echt bij je past.

Ga naar de website van STYLING HEROES