Supersnelle levering
Bestel gratis stalen

Garantie & Klachten

Garantie

Wij willen dat jij een goed product krijgt en daar lang van kan genieten. En daar doen wij ons uiterste best voor. Mocht er toch wat zijn, laat ons dat vooral weten via hallo@enjoy21.com! Wij kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Om aanspraak te doen op garantie, is het handig om je (order-)gegevens ook gelijk mee te sturen. 

Klachten

Zoals gezegd doen wij, samen met ons atelier, heel hard ons best om het beste gordijn bij je te krijgen. Ben je ergens niet tevreden over? Laat het dan vooral weten aan de klantenservice. We kijken graag met je naar een passende oplossing. 

Situatie: beschadiging tijdens transport

Is je product beschadigd geraakt tijdens transport (bijvoorbeeld)? Dat is natuurlijk heel erg jammer. Stuur ons zo snel mogelijk een mailtje met de foto’s van de beschadigingen naar onze klantenservice. Vermeld ook je ordergegevens. Wij proberen binnen 24 uur te reageren en gaan dit met je oplossen.

Situatie: klacht over kwaliteit product

Heb je een klacht of melding over je product? Wij horen dit natuurlijk graag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Vermeld hierbij je ordergegevens, je klacht of melding en over welk product het gaat. Wij nemen zo snel mogelijk contact op, we proberen dat binnen 24 uur te doen.

Wat als...?

Komen wij er niet samen uit? Dan is het mogelijk om een aanvraag te doen voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet ergens anders in behandeling is, dan kan je klacht hier ook terecht.