Supersnelle levering
Bestel gratis stalen

Montage-instructies Rolgordijnen

Het rolgordijn monteer je eenvoudig in een paar stappen. Wat heb je nodig? Een meetlint, een potlood, een schroefboormachine, eventueel een waterpas en een schroevendraaier.

Bij het rolgordijn is bijgeleverd: het rolgordijn inclusief systeem, twee montage steunen, schroeven en een boekje met instructies. 

Stap 1. Markeer de gewenste plek van de steunen. Let op: het rolgordijn moet waterpas hangen om recht naar beneden te rollen.

Stap 2. Gebruik een schroefboormachine om de steunen te monteren.

Stap 3. Steek eerst de kettingzijde van het rolgordijn in de steun. Steek daarna de verende zijde van het rolgordijn in de steun. Duw de verende plug zo ver dat het hele rolgordijn tussen de steunen past. 

Heb je aan de verende zijde een vergendelmechanisme zitten? Dat kan als je een groot systeem hebt. Als de steun vast zit, draai je aan het vergrendelmechanisme tot je een klik hoort. Nu zit het systeem goed vast. 

Stap 4. Rol het rolgordijn af en weer op om te controleren of het recht oprolt. Je kan eventueel nog kleine correcties uitvoeren door de steunen wat te verschuiven met de sleufgaten.