Velours gordijnen, do or don't?

Velours gordijnen zijn prachtige statement gordijnen. Door de zware stof en vaak diepgekleurde garens geven velours gordijnen echt een wow-effect aan je interieur. Denk aan de gordijnen in het theater, die zijn letterlijk theatraal. Dit kan je ook bereiken met velours gordijnen, maar ook een stukje minder natuurlijk.

Velours gordijnen: DO! 

Ga zeker voor velours gordijnen als je een statement in je interieur wilt maken. Velours gordijnen voelen zacht en door de gebruikte garens zijn de gordijnen diep gekleurd. De kleur spat bijna van het gordijn af, welke kleur je ook kiest. Doordat velours gordijnen wat dikkere, zwaardere stoffen zijn heb je met velours gordijnen optimale privacy. Daarnaast hebben velours gordijnen ook nog een isolerende werking. De kou blijft lekker buiten en de warmte binnen. Naast de warme sfeer die velours gordijnen in huis brengen zorgen ze dus letterlijk ook voor meer warmte en knusheid. 

Velours gordijnen op maat

Gordijn Velours Beige Gordijn Velours Grijs
Gordijn Velours Wit Gordijn Velours Petrol
Gordijn Velours Rood Gordijn Velours Zwart

Velours gordijnen: DON'T! 

Er zijn een paar redenen om niet te kiezen voor velours gordijnen. Dit kan je meenemen in je overweging. 

Als je gordijnen wilt die wat licht doorlaten, dan zijn velours gordijnen niet de juiste keuze. Dan zou je beter kunnen kiezen voor een inbetween of een dunner overgordijn. 

Wil je luchtige gordijnen? Dan zijn velours gordijnen wellicht ook niet de juiste keuze. Het zijn zwaardere stoffen die vol hangen. 

Ga je toch niet voor velours gordijnen? Bekijk dan onze andere overgordijnen!

 

Bekijk onze overgordijnen