Sfeervolle gordijnen: gordijnen met een linnenlook

Kan je wel wat hulp gebruiken? We're here to help. We geven gratis & persoonlijk gordijn advies.

Ik wil gratis online advies

Linnenlook gordijnen zijn sfeervol, dat is eigenlijk gewoon een feit. Waarschijnlijk zijn ze daarom ook zo populair. Ze voegen veel sfeer toe aan je interieur zonder dat je daar zelf al te veel moeite voor hoeft te doen. In dit artikel willen we je meer vertellen over linnenlook gordijnen. Na het lezen van dit artikel weet jij alles wat je wilt weten over gordijnen met een linnenlook! 

Waarom gordijnen met een linnenlook?

Je vraagt je misschien af waarom je zou kiezen voor gordijnen met een linnenlook terwijl je ook gordijnen kan kiezen gemaakt van linnen. Logische vraag. Linnen gordijnen zijn prachtig, maar vragen wel wat meer onderhoud en zorg dan gordijnen van bijvoorbeeld polyester. Dit kan je ook lezen in onze blog over waarom je wel/niet moet kiezen voor linnen gordijnen

Een linnenlook gordijn heeft eigenlijk best of both worlds. Je hebt wel de uitstraling van een linnen gordijn, maar de stof is over het algemeen 100% polyester. Dat betekent dat je geen tot weinig rekening hoeft te houden met krimp en verkleuring. 

Welke type linnenlook gordijnen zijn er? 

Eigenlijk kan je elk type gordijn in een linnenlook krijgen. En met typen bedoelen we vitrages, inbetweens, overgordijnen of dim-outs (verduisterende gordijnen). Maar, wat je het meest zal tegenkomen zijn vitrages of inbetween gordijnen. Deze type gordijnen zijn transparant, waardoor je de mooie weefstructuur van het linnenlook gordijn goed kan zien. De stof is mooi open geweven, waardoor je het mooie werkje ziet. 

Toch kan je ook linnenlook vinden bij overgordijnen of verduisterende gordijnen. Soms zit er wat linnen in de stof verwerkt, of het is nagemaakt met een mooie weefstructuur. Dus als je linnenlook gordijnen zoekt voor elke ruimte in je huis, dat is zeker mogelijk. 

Linnenlook gordijnen van ENJOY21

We laten je graag kennismaken met een paar van onze linnenlook gordijnen. Beschikbaar in meerdere kleuren, deze kan je makkelijk vinden als je een kijkje neemt op de pagina van de stof zelf. We zullen je een linnenlook vitrage, inbetween en overgordjin laten zien.

Inbetween linnenlook

Onze Inbetween Linnenlook Grijs heeft een fijne linnenlook. Je vindt de Inbetween Linnenlook in de kleuren grijs, beige, wit en bruin. En dat voor een fijne prijs van €14,95 per meter. 

Overgordijn linnenlook

Het gordijn Texture Grijs heeft een linnenlook, maar geen linnen. Het lijkt wel door de fijne weefstructuur van de stof. In veel verschillende kleuren beschikbaar, kijk zelf maar!

Bekijk onze gehele collectie